Bestel bloemen bij uw bloemist
in regio Almelo en Oldenzaal

Bestel bloemen bij uw bloemist
in regio Almelo en Oldenzaal

Een persoonlijk boeketje voor een goede vriend of vriendin? Of een mooie bos bloemen om een collega te verrassen? Onze bloemisten denken met u mee. We stellen een mooi boeket samen met bloemen van het seizoen en voegen eventueel een handgeschreven kaartje en klein cadeautje toe. Bezoek een van onze winkels in Oldenzaal of Almelo (Mariaparochie) of bestel online.

Nieuw in ons assortiment

bloemenwinkel Oldenzaal en Almelo Bloemenwinkel Almelo en Oldenzaal De Bloemenhoek Almelo en Oldenzaal bloemenwinkel Almelo en Oldenzaal

Handgebonden boeketten

Geef aan welke kleur, vorm of grootte het boeket mag hebben. Wilt u specifieke bloemen in de bos terugzien? Ook dan stellen we een mooi boeket voor u samen.

Gelegenheidsboeketten

Voor de geboorte van zoon of dochter geven wij boeketten iets extra’s door er bijvoorbeeld een speentje, beschuitje of flesje in te verwerken. Wij kunnen uw boeket ook verfraaien met een lief lint waarop de naam van de baby staat.

Planten

Naast bloemen vindt u bij De Bloemenhoek ook een ruim assortiment aan kamerplanten en bijpassende potten en manden.

Bloemstukken

Wij maken creaties op schalen, manden en vazen. Heeft u zelf een ontwerp in gedachten? Niets is ons te gek.

Lifestyle / cadeauartikelen

Speciaal voor u gaan wij wekelijks op zoek naar leuke woonaccessoires, al dan niet opgemaakt met verse bloemen. Wilt u iemand verrassen met iets anders dan een boeket? Kom dan langs bij De Bloemenhoek in Oldenzaal of Almelo (Mariaparochie).

Bloemenabonnementen

Kunt u geen genoeg krijgen van die schitterende boeketten? Dan is een bloemenabonnement ideaal! Kies zelf hoe vaak en voor welk bedrag u een boeket ontvangt. Wilt u bijvoorbeeld elke twee weken een nieuw boeket ontvangen of cadeau geven? De Bloemenhoek levert het boeket op de door u gekozen dagen.

Bloemenwaardebon

Vindt u het altijd moeilijk om een cadeau voor iemand anders uit te zoeken? Geef dan een bloemenwaardebon van De Bloemenhoek cadeau. U kiest zelf het bedrag en krijgt de bon in een mooie cadeauverpakking.

Rouwarrangementen

Een laatste bloemengroet voor uw dierbare? Wij verzorgen rouwarrangementen van een kleine biedermeier tot volledige kistbedekkingen, compleet met lint of kaart met daarop uw persoonlijke boodschap. Weet u de lievelingsbloemen van uw dierbare? Vertel het ons in een persoonlijk gesprek, wij zijn u graag van dienst, want wij zijn er tenslotte voor u.

Sympathieboeket

Naast een bloemengroet voor de overledene kunt u ook denken aan een gebaar naar de naasten. Wij zijn u graag van dienst. Bloemen stralen immers warmte, belangstelling en sympathie uit.

Trouwarrangementen

Voor het maken van creatieve en sfeervolle corsages, een bruidsboeket, autostukken en kerkstukken hebben de bloemisten van De Bloemenhoek altijd goede ideeën. Kom langs in de winkel en laat u inspireren. Geef tijdig aan wanneer u de bloemwerken nodig heeft, zodat we de mooiste boeketten en bloemstukken voor u maken.

Zakelijk bestellen

bloemen almelo en oldenzaal boeket bedrijven almelo en oldenzaal bloemstuk oldenzaal en almelo bloemenwinkel oldenzaal en almelo

Bloemen voor kantoor en balie

We bezorgen wekelijks of tweewekelijks nieuwe verse bloemen in uw bedrijf, geschikt in verschillende leenvazen of aardewerk. Een ervaren bloemist zorgt voor de juiste plaats en verzorging van uw bloemen.

Verjaardagsboeketten

Uw medewerkers verrassen met een fraai boeket? Stuur ons uw verjaardagslijst en wij bezorgen op het gewenste adres.

Gelegenheidsboeketten

Natuurlijk schikken wij ook de bloemstukken voor: openingen, bedankjes, feestdagen, Nationale Secretaressedag, afleveringsboeketten bij auto’s, afleveringsboeketten bij hypotheken en vaasjes met bloemwerken voor uw restaurant. Ook een beterschaps- of sympathieboeket bestelt u eenvoudig bij De Bloemenhoek. 

Vraag naar de mogelijkheden van zakelijk bestellen. Wilt u het boeket laten bezorgen buiten de regio Almelo? Maak een afspraak om de mogelijkheden te bespreken. Bij ons in de winkel, of bij u op de zaak!