De Bloemenhoek voor al uw bloemen in
de regio Oldenzaal

Op zoek naar een mooi boeket voor een goede vriend of vriendin? Of naar een mooie bos bloemen om een collega te verrassen? Wij stellen een mooi boeket samen met bloemen van het seizoen en voegen eventueel een handgeschreven kaartje en/of klein cadeautje toe. Kom langs in onze winkel in Oldenzaal of bestel online.

Contact

Ons assortiment

Handgebonden boeketten

U vertelt ons welke kleur, grootte en eventueel vorm het boeket mag hebben en welke bloemen u er graag in ziet. Wij maken precies dat wat u voor ogen hebt. Uiteraard maken we ook boeketten voor speciale gelegenheden, zoals een geboorte, waarbij we aan het boeket een leuk cadeautje of lint kunnen toevoegen. In onze winkel vindt u naast onze dagelijks verse snijbloemen ook een ruime keuze aan kamerplanten met bijpassende potten en manden. Speciaal voor u zoeken we wekelijks naar leuke woonaccessoires, al dan niet opgemaakt met verse bloemen. Dus wilt u iemand verrassen met iets anders dan een boeket, ook dan hebben wij wat u zoekt. Kom eens langs bij De Bloemenhoek in Oldenzaal.

Bloemenabonnementen

Wilt u altijd genieten van een vers boeket bloemen op uw tafel, uw kantoor of op de balie van uw bedrijf? Neem dan een bloemenabonnement! Kies zelf hoe vaak en voor welk bedrag u een boeket ontvangt. Wilt u bijvoorbeeld elke twee weken een nieuw boeket ontvangen of cadeau geven? De Bloemenhoek levert het boeket op de door u gekozen dagen.

Rouwarrangementen en sympathieboeketten

Wilt u een laatste bloemengroet voor een dierbare? De Bloemenhoek verzorgt rouwarrangementen van kleine Biedermeiers tot volledige kistbedekkingen. Weet u de lievelingsbloemen van uw dierbare? Vertel het ons en we verwerken ze in het door u gekozen arrangement. Naast een bloemengroet voor de overledene kunt u ook denken aan een gebaar naar de naasten.

Trouwarrangementen

Voor het maken van creatieve corsages, bruidsboeketten, autostukken en kerkstukken bent u bij De Bloemenhoek aan het juiste adres. Kom langs en laat u inspireren, we denken graag met u mee en verzorgen u bloemwerk op maat naar persoonlijke wens.Zakelijk bestellen

Wilt u graag bloemen op kantoor en/of uw balie of wilt u uw medewerkers verrassen als ze jarig zijn? Wij bezorgen (twee)wekelijks nieuwe verse bloemen in een vaas. Onze ervaren bloemist zorgt voor de juiste plaats en verzorging van uw bloemen. En als u ons de verjaardagslijst van uw medewerkers geeft, zorgen wij voor een fraai boeket op de verjaardag zelf!

 

Natuurlijk maken wij ook bloemstukken voor openingen, bedankjes, feestdagen en de Nationale secretaressedag. Daarnaast verzorgen we afleveringsboeketten bij auto’s en hypotheken of kleine vaasjes met bloemwerken voor de tafels in uw restaurant. Vraag naar de mogelijkheden van zakelijk bestellen of maak een afspraak om de mogelijkheden te bespreken. Bij ons in de winkel, of bij u op de zaak!

Contact & Bestellen

K

Voor het laatste nieuws kijk op facebook of instagram